Nejnovější recenze ze sekce Noty a zpěvníky
ok
- Krásně vypadá a moc pěkně hraje :)
- Naprosto jednoduché a intuitivní hraní
- Pěkný zvuk
- To není skutečné minus, ale vlastnost citerky - holt naladit struny přes 2 oktávy stojí trochu času (a idálně ladičku)
Krásně hraje, jednoduché a intuitivní hraní, velký počet skladeb
Všechno v pořádku dle prezentace.
- Výborná kvalita zboží,skvělá cena .Všem doporučuji!!
- Popové zpracování známých melodií klasické hudby
- Technicky jednoduché,variabilní.Pro různé násroje.
- Elektronické doprovody jsou místy až směšné.Chápu,že se snaží o modernější vyznění,ale přijdou mi kvalitou nahrávky hrozné.
- Asi bych si dokázala představit propracovanější aranž.
Jako modernější ukázka klasických melodií mi přide sešit dobrý nápad. Který je ovšem trochu zfušovaný ze všech stran.Jak doprovodem(místy příliš pomalu,např.předehra Vilém Tell) tak aranží. Škoda.
- Snadná duetta
- Rytmicky psané unisono. Čili vhodné pro začátečníky,které plete jakýkoliv protihlas.
- Aranžérsky nic moc.
Využívám v hodinách,jako hru z listu. Cca od 2 nebo 3 ročníku.Rytmicky i technicky jednoduché. Mám více sešitů.Ty kombinuji navzájem s různými mástroji.
MOVIE FAVORITES Solos, Duets & Trios for Winds + Audio Online / klarinet, trumpeta, tenor sax + klavír PDF
- Zajímavé známé melodie
- Možnost hrát variabilně ve více lidech a různých nástrojových obsazeních.
- Lze využít i jako "přednesy" pouze sólový hlas s doprovodem. Pěkné,líbivé oživení klasického repertoáru.
- Klavírní doprovod v PDF. Součástí je program na zpomalování nahrávek,ubírání hlasů,popř.i na přeladění do jiné tóniny.
- Jsem náročná,při tak drahém sešitu bych očekávala lepší kvalitu doprovodů. Elektronické nástroje v podkladu,znějí prostě elektronicky.
- Jako u všech zahraničních titulů,objevují se melodie,které nám nic neříkají z filmů,které vůbec neznáme.
Asi to není titul pro úplné začátečníky. Ale je variabilní a v souborech se dá pěkně využít. A to jak pro 4 stejné nástroje, tak i pro uskupení různého nástrojového složení. Což je můj případ. Jen se musí na začátku zaimvestovat.
- Pomalu se učím hrát a trochu mi to jde.
- Učím se a písničky jsou dostačujici pro samouka.
- jako samouk je skvělé.Pro starší osobu je to perfektni.Jak kdybych chodila znovu do školy.
Zpěvník s krásnými písničkami.
Tyto písně mám rád.
Tyto písně mám rád.
Obchod mi vyšel střít s doplněním nákupu,
GI-DLE I Sway CD
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v Filmnadvd.cz
- vše super+velký poster
Pro začátečníky výborný.
- Zajímavé písnicky, hned je na co vzpomínat...
- Výborná kvalita zboží,skvělá cena .Všem doporučuji!!
- Překrásné skladbičky, děti je rády hrají
- Jednoduché, svěží, krátké, líbivé
Noty znám už mnoho let, jen jsem je měla ofocené, takže konečně nastal čas vlastnit originál. Miluji tyto skladby! Ve většině albumů se mi líbí a nebo je hratelná třeba jen polovina skladeb, toto album je skvělé komplet.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »