Nejnovější recenze ze sekce Noty a zpěvníky
Hezky zpracováno.
Obsahuje známé písničky, které jsme s dětmi rádi zpivali ať už z kazety nebo později z CD. Výhoda je, že všechny jsou s notovým záznamem i s akordy, takže si ji múžete zahrát jak doma u klavíru, tak venku u táboráku. Nebo třeba cestou ve vlaku. popř. na párty...
A důležitá věc: Zpěvník je vázaný, takže nehrozí brzké salátové vydání.
- kvalitu knihy dokazuje již několik desetiletí na trhu a několikáté vydání.
Produkt znám, ale není "k sehnání" ani v "Důmknihy.cz"
- Učebnice OK
- Chybí možnost stažení nahrávek - stačilo by v učebnici dát prolink, QR kod ke stažení
- Řeším, kde si máme pustit CD - v čem
- Notičky si musí děti vybarvit samy a tím si je lépe pamatují, je to pracovní sešit
- V hudební škole se učí jiné barvy, ale to nám nevadí
dobrý materiál k seznámení dětí s lidovkami
+ je to opravdu od základů, veřím, že spoustě lidem bude vyhovovat
- koupila jsem si to jakože ke keyboardu, ale pak jsem zjistila, že mně asi nějak nevyhovuje práce s automatickým doprovodem - potřebuji se učit hrát a né si k tomu pouštět něco, co mě rozptyluje ... no a výuka v téhle učebnici je na tom zřejmě založená, takže mi to záhy přestalo vyhovovat > chci se učit zapojovat druhou ruku normálně hraním, ale to tam nějak není (možná až v dalších dílech, ale to zkoušet nebudu - málo muziky za hodně peněz tahle učebnice)
- většina melodií je zde pro mě neznámá, takže se mi podle nich špatně cvičí, to už je snadnější si nějaké noty vygooglit, protože si k tomu rovnou i pustíte melodii a víte hned, jak se to hrát (tohle je asi individuální, někdo hraje hodně podle not, já zatím hlavně podle sluchu)
- pokud neumíte nic, potřebujete se naučit komplet základy a zajímá vás hlavně hra na nástroj a ne nějaké serepetičky, kupte si radši "Klavírní škola pro začátečníky" (obsahovně je určitě rozsáhlejší a za stejnou cenu) a/nebo si zaplaťte nějaký kurz (tak daleko nejsem, abych nějaký doporučila)
- Hezká
- Vhodná pro děti
Krásná kniha. U každé písničky i povidani, takže si člověk přečte i neco o pohádce. Opět akordy i noty, takže pro všechny. Doporučuji
- Pro milovníky p. Nohavici a jeho písní
I tento díl se moc povedl. Vše hezky připravené, akorát zahrát. Opět akordy a jity, takže opět pro všechny, doporučuji.
- Kdo miluje Nohavicu, jasná volba
Je krásná... Zde jsou akordy i noty, takže využije každý. Všem doporučuji.
- Krásná
Kniha je krásná. Pro mě jediné minus, ze obsahuje je akordy, je bez not .
- Splnilo očekávání
- Cena se mi zdá vysoká kniha je dost tenká
Kniha splnila očekávání i když zatím nevím jak pokračuje protože jsem se dostal zatím jen k jedné skladbě
- Skvělé zpracování a vhodné pro začínající hráče na klavír!
- Děti jí milujou
Dobrá učebnice pro začátečníka.
Výborní noty pro piano, známé melodie dobře hratelné!
Výborné noty se známými melodiemi!
- přehlednost
I začátečník si může zahrát skladby úžasného Chopina.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]