Nejnovější recenze ze sekce Noty a zpěvníky
Strašně dlouhá doba doručení, cca 14dnů,.. zbytečné dotazovací emaily, jestli nechci nechci další zboži, .. ???hrůza,.. ostatní to posílají do dvou- tří dnů,.. :(
Pro začátečníky nezbytná pomůcka. Je vní vše aby si začátečník mohl začít s kytarou týkat a ponořil se do vzniku tónů a tím reprodukci hudby.
Skvělá pomůcka pro začátečníky a pro ty co se po dlouhé době vrátilik sladkému dřevu.
Skvělá pomůcka pro začátečníky a pro ty co se po dlouhé době vrátili k sladkému dřevu.
Skvělý zpěvník pro domácí muzicírování
- Výhodná koupě
- Flétna má příjemný zvuk. Tóny jsou čisté a plné.
- S metodikou pro učitele se skvěle pracuje.
- Pracovní sešit pro děti je krásně ilustrovaný a syn je z něho nadšený.
- Hity skupiny v případě potřeby hned po ruce ( + případně k dalšímu použití - arrangementu a pod. ) : - D
Potřebovala jsem noty pro dceru (učí se 5. rokem na keyboard) - nic moc těžkého ani příliš jednoduchého, nějaké známé melodie. Často jsou podobné melodie v úpravě pro klavír a to je těžší, je zvyklá hrát jednou rukou akordy a druhou melodii. Takže tyto noty jsou přesně to, co jsem hledala - obtížnost odpovídá tomu, co umí. Jsou tam známé melodie. Jsme spokojení.
Pro začátečníky výborná. Dal bych přednost menšímu formátu.
- Komplexny opis principov fungovania Hammond organu
Noty pro syna, 4. ročník ZUŠ, je to učební pomůcka
- Včasné dodání, vše ok.
- rychlé dodání
rychlé dodání, široký výběr zboží
Perfektní na učení not pro malé i velké
Kancionál mi přišel v pořádku a rychle. Jsem spokojená.
- Vše OK. (+ docela by mě zajímalo, jak na notách nalézt výhodu či nevýhodu). Ano, noty jsou vytištěny správně a ve správném pořadí :-)
Je fajn, že to vyšlo .. ... hezký
Jsem rád, že jsem sehnal ještě toto vydání
- Velmi dobrý výběr skladeb.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »